PROMOCIÓ MEDIFIATC: 2 mesos gratis o estudi molecular

Contracta ara una assegurança de salut amb MEDIFIATC i tria un d'aquests obsequis: 2 mesos gratis estudi molecular personalitzat de MADEofGENES Segons els teus objectius de benestar, pots triar entre dues opcions d'estudi molecular: Gestió del pes: descobreix els...

PROMOCIÓ ESTALVI: 2% GARANTIT

ESTALVI SEGUR per a la teva jubilació. 2% GARANTIT amb 2 opcions: PPA 2%* de rendibilitat garantida. Estalvi present, amb avantatges fiscals en la declaració de l'IRPF (fins març 2023), i futur, en el moment de la teva jubilació. PIES 2%* de rendibilitat garantida....

EMPRESA

Ens definim com a professionals qualificats en l’àmbit Laboral-Social, Fiscal, Mercantil i d’Assegurances. Amb una experiència de més de 50 anys prestant serveis de qualitat davant els nostres clients empreses, professionals i particulars.

Serra Assessors té un tracte personalitzat i de compromís amb els nostres clients, la qual cosa es tradueix en un servei de qualitat professional, mantenint-los informats en tot moment dels canvis legislatius que contínuament s’estan produint tant en l’àmbit empresarial, com en el dels serveis a les persones i les quals assessorem.

Som conscients que degut a la COVID-19, la conjuntura actual  d’incertesa i canvi constant que hi comporta, ens obliga més que mai a ser ambiciosos i pulcres en el nostre servei, per tal que els nostres clients sentin la seguretat i confiança que necessiten i a la qual ens devem.

Construïm la relació amb els nostres clients sense cap distinció, sobre la base de la confiança mútua i adquirim un compromís personal amb cadascun dels casos que ens ocupen. Per això, i amb el coneixement exhaustiu de les necessitats del client com a eix fonamental en la metodologia de treball, la implicació per la nostra banda és absoluta des del primer moment i conforma la nostra cultura i filosofia empresarial.

En un entorn competitiu, som conscients que oferir un servei amb totes les garanties de qualitat és l’única manera de diferenciar-nos i de mantenir els elevats índexs de satisfacció que any rere any ens mostren els nostres clients. Els pilars bàsics de la nostra tasca són l’estudi i l’actualització permanent, la confidencialitat, la serietat i l’ètica professional.